10.08.2011 г., 13:44 ч.

На дявола се кланяй 

  Поезия » Любовна
926 0 10

 

 

Поспря за малко. И си тръгна.

Като от щанд за втора употреба.

Повярвах вече. Не съм първа.

(Прогледна истината -  кривогледа).

Не тé чакам! И не плача.

Не смятам и да пия до зори.

 Просто... назад ще се вторача -

 нали се чувствахме... преди.

 Със спомени ще те закърпя,

  ще съдера петната от лъжите,

 мечтите си ще ти дотътря -

 не съм ги ползвала, горките.

 

 Изпъдих пъкъла ти. И догарям.

Иди си сгърчен в твоя грях!

На дявола се кланяй пред олтара

и чувай във съня си моя смях!

 

 

 Маги

 

 

 

© Магдалена Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??