15.02.2016 г., 18:26 ч.

На един тото-бедняк 

  Поезия » Любовна
240 0 1

 Наистина ли ти трябват
100 000 лева? Когато си с мен,
за какво са ти, мили?
Погледни - днес е пролетен ден
и след малко, крилата си свили,
на перваза ще кацнат гугутките!
Отчупи им от нашите сили
за събуждане!
Погледни! Любовната нощ се оттича
като пясък по кожата ми.
Още миг, и почти невзможно
ще бъде да ме почувстваш,
защото ще трябва да ставам.
Знаеш ли колко много ме правиш щастлива?
Две пламъчета, стаени
в зениците ми, 
към деня ми преливат.
Не ни трябват 100 000 лева,
за да бъдем щастливи!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??