6.08.2013 г., 11:47 ч.

На един замлъкнал телефон 

  Поезия » Любовна
502 0 7

Сърцето ми
е тясна пещера
по-скоро - мина,
във която бродят,
изпратени за SOS слова,
нечути,
непрочетени,
неволно
затрупани
под напор на скали,
под напора на случки
и копнежи.
Сърцето ми
е процеп в канара,
в която дреме
спомен от надежда.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??