10.10.2009 г., 11:51 ч.

На една баба 

  Поезия » Друга
658 0 5

Всичко е вече готово, чакаме само оная-

Веселата - с косата - да се изкаже накрая.

Тежка е нейната дума, но след това ти е леко.

Тихичко, даже безшумно тя те отнася в небето.

Ти си отдавна готова - ние готови сме също.

Що ли взаимно се тровим - давай, отлитай си вкъщи.

Всъщност, недей да отлиташ, а възнеси се спокойно.

Както живя, отиди си, т.е. напълно достойно...

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??