3.03.2007 г., 11:29 ч.

На една далечна,невъзможна любов... 

  Поезия
980 0 7
Погледни ме...
Изгуби се в очите ми
Усети ме...
Без докосване, ключът е отляво
Погали ме...
Не с ръцете си, с няколко думи
Целуни ме...
С топлината на мислите
И когато те няма,
и когато далече си,
усмивката пак ще е там -
на устните... на моите,
защото знам...
Обичана съм, това ми стига!

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??