12.12.2009 г., 10:05 ч.

На една принцеса... 

  Поезия
790 0 19
Очите изумруденозелени
сега звезди са.  
Косите, златни, разпилени, 
ухаят на "Шанел".  
И цялата си порив,  
желание... омая...  
Усмивката на устните стои
и тръгнала си към безкрая.
Върви, момиче!  
Мечтите си гони!  
Дошъл е принцът!  
Каляската отвън стои.

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??