Dec 12, 2009, 10:05 AM

На една принцеса... 

  Poetry
792 0 19
Очите изумруденозелени
сега звезди са.  
Косите, златни, разпилени, 
ухаят на "Шанел".  
И цялата си порив,  
желание... омая...  
Усмивката на устните стои
и тръгнала си към безкрая.
Върви, момиче!  
Мечтите си гони!  
Дошъл е принцът!  
Каляската отвън стои.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??