10.04.2009 г., 22:28 ч.

На една ревнивка 

  Поезия » Любовна
606 0 7

 

На   една  ревнивка

 

В  нежна   обич

сянка   вплела,

РЕВНОСТТА потайна

изцяло  те  обзела.

Ласките все   не  ти   стигат,

по-умели са пръстите му  май!?

Думите  до  сърцето   не  пристигат,

часове самотни нямат  край.

Всеки  звън  на телефона

те  кара   да настръхваш  чак.

Сигнална  лампа  е   одеколона

и все  се  питаш 

дали  за  друга   е  тоз  мерак

Съмняваш ли  се в обич  всеотдайна,

трепериш ли  без  любимия от  страх,

на  РЕВНОСТТА тегли  една  майна

и знай - Ти  чаровница  си  със  размах!!!

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??