Сънувам те и в мрака ти се вричам.
Желая те... дали го знаеш ти?
Топя се, виж! По твойта длан се стичам.
Сънувам те и в мрака ти се вричам.
Ликът ти в нощ видях. Сега обичам.
По кожата ми дъх от сън трепти.
Сънувам те и в мрака ти се вричам.
Желая те... дали го знаеш ти?