23 февр. 2018 г., 23:44  

Триолет 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
1050 3 3

Сънувам те и в мрака ти се вричам.

Желая те... дали го знаеш ти?

Топя се, виж! По твойта длан се стичам.

Сънувам те и в мрака ти се вричам.

 

Ликът ти в нощ видях. Сега обичам.

По кожата ми дъх от сън трепти.

Сънувам те и в мрака ти се вричам.

Желая те... дали го знаеш ти?

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??