28.06.2011 г., 0:27 ч.

На Габи 

  Поезия » Друга
801 0 2

Гаснат звездите в небето,

Ала не потръпваш ти.

Бягаш там, където

Изгревът посреща ги.

© Денис Метев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??