15.11.2021 г., 11:25 ч.

На Герджиков 

  Поезия
374 2 4

Не губете - нашто време

за дебати със юнак.

В неговия мозък дреме

его на велик калпак.

 

Той с делата си доказва,

че е истински провал:

Куп агенти в свойта пазва

за подкрепа е събрал.

 

Той е толкова безгрешен.

В небесата е атлет.

С хитрините на Андрешко 

по площади слага ред.

 

Той разбира от изкуство:

От коремни и от лов.

С неразвито шесто чувство

търси вечната любов.

 

Той с юмруци ни съветва

кой, защо, кога и как.

Той за Вас е - ниска летва.

Не спорете със фатмак.

 

 

Юри

Йовев

Ноемврш

2021 г.

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ЕйКей! 👍😊
    Пепи! 👍😊
  • 👍 😅
  • ЕйКей, и ти си офицер! Внимавай да не те подпукам! 😀😀😀
    Днес ми е много криво! 😀
  • Акеми, много ниска летва е юнака.👍😊
Предложения
: ??:??