15.06.2008 г., 13:20 ч.

На Х. К 

  Поезия » Любовна
502 0 1
Безсънно прекарваш нощи безкрайни
и луташ се в мислите огорчена.
Копнееш тъй силно за ласки потайни,
да вкусиш за миг любовта забранена.

Но има ли смисъл да чакаш, да вярваш,
сама да изграждаш чувство за двама.
Толкова много за него да даваш,
щом тои ти отвръща с жестока измама?

Миражи от нежност толкова сладки.
Примамват те нощем сънища, спомени.
Сърцето ти спира в трептения кратки
и кървави падат сълзите отронени!

В реалност сурова не ще си щастлива.
Макар че илюзиите често се сриват,
във тях съдбата е вечно красива -
двамата там съвършенство достигат.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??