31.08.2008 г., 13:34 ч.

***(на И.) 

  Поезия » Любовна
526 0 5

на И.

Не искам много!...

Само шепа любов!...

Да те жадувам отново!...

Болка... Желание... Зов...

Много не искам -

лъч топлинка...

Мъничко обич ми стига!...

За да не бъда сама...

Много ли искам?...

Кажи ми?!...

Шепа любов мен ми стига...

... Не си отивай!...

... Искам само шепа ЛЮБОВ!...

... ТЯ МИ СТИГА!...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??