7.04.2018 г., 2:17 ч.

На инат 

  Поезия » Любовна
390 2 8

На инат

 

Ако трябва ще изпиша всичко

с това лудо-влюбено мастило.

Всеки лист, най-малката чертичка

ще трепнат, не ще остане бяло.

 

И нищо, че тъй времето лети,

в мислите ми жаден ще се скиташ.

Ще го направя с нежност сто пъти,

а ти..., ти недей да ме обичаш...

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??