12.07.2008 г., 19:32 ч.

"На истинската ми любов" 

  Поезия » Любовна
825 0 1
"Ти си бурята в сърцето ми,
ти си на първо място в живота ми.
Пролет, лято, есен, зима -
искам ти да си до мен.
С устни ти да ме гориш,
нищо друго не искам -
само ти да си до мен.
Благодаря ти, че съм жива,
благодаря ти, че в тишината мен избра,
благодаря ти, че си най-добрият
и ме даряваш всеки миг с любовта.
Благодаря ти, че си просто ти -
момчето на моите мечти,
благодаря ти, че твоята любов ме промени.
Само за миг се пристрастих към теб,
само за миг сърцето ми те обикна.
Само твоите очи ме карат
да изпитвам хиляда градуса любов.
Целувай ме, когато слънцето залязва,
целувай ме, когато слънцето изгрява,
аз не мога и не искам ден без теб да живея.
Студ и страх с теб не усещам,
усещам само силна и истинска любов.
Искам вечно ти да си до мен, кралят на живота
ми да станеш... Целувай ме, обичай ме!
И да имам сто живота, пак теб ще избера, защото
ти си моята карма, ти си моят талисман,
ти си моят бог, ти си моят живот..."
Остани с мен завинаги, любов моя, живот мой...

Този стих е посветен на моята истинска любов -
Иван Райков Димитров...

Обичам те с цялото си сърце и душа, диваче....

© Радостина Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.

  • Ех, че влюбен стих!
    Усеща се тази голяма любов!
    Желая ви щастие!

    Добре дошла, Радост!
Предложения
: ??:??