22.06.2008 г., 14:40 ч.

На Ивка бащата 

  Поезия » Друга
969 0 2
Като тигър съблезъб
спускаш се във боя,
пазиш си земята,
надигаш си воя.

Бокса ти обичаш,
а уж по задължение
всеки ден тренираш,
но стана ти забавление...

Хареса ти да се биеш,
на ринга да излизаш -
носа на всеки да натриеш,
от върха да не слизаш.

Раните усърдно криеш,
носа ти - счупен пак,
но няма в калта да се риеш
и да ставаш на глупак.

Ти си мъж за две жени,
но една сърцето ти превзе,
влюби се в нейните очи
и пълзеше в нейните нозе.

Живота си със нея сподели
и на ней отдаде си душата,
и създаде една съдба -
Ти, на Ивка бащата!

                         Посветено на бащата на моята мила приятелка - alma_muerta

© Валето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Жестоко, Валке!!!
    Да констатирам, че и на това на сътворяването бях.
    А иначе човекът, на когота е посветено, е номер едно!
  • Не знам какво да кажа наистина! Толкова е...мило! Благодаря ти!
Предложения
: ??:??