22.04.2009 г., 12:03 ч.

На изпит 

  Поезия » Хумористична
798 0 0

Кани ме на изпит госпожата,

ставам и урока си забравям.

Гледам на Сиси в краката,

дори започвам да заеквам.

 

 

 

 

Пише ми двойка госпожата,

но животът продължава.

Със Сиси любов ще правя,

само наш'те да ги няма.

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??