3.07.2009 г., 22:52 ч.

На изток от Северния полюс 

  Поезия
537 0 0

 

Смислово безмислено упорство,

само на няколко парсека,

чувал е някой за донорство:

- Бесете веднага на прусека*.

 

Класически, по класа разделени,

подредени по рафтове прашни.

И мрачни, изтикани по върховете,

нозете тъпчат думите езически.

 

Мислите на вятъра – утайка

от ситото на слънчовата сянка,

попаднали във кратера – фантазия

Тогава няма „Мила” – мразя я.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??