5.07.2017 г., 22:13 ч.

На живота с любов 

  Поезия
290 0 0

Ще преминавам през дните захласната.

Ще се усмихвам на въпреки!

Ясно е, че животът не е само щастие.

А всеки нов ден е същинско чудо.

 

И няма нищо по-хубаво от това да си жив!

Да можеш да прегръщаш на воля.

Затова ще се радвам на всичките дни.

По-малко ще мълча и повече ще говоря!

 

Ще кажа на най-любимите хора, че ги обичам!

Безумно, въпреки болките.

Ето, животът  тоя хитрец ми намига.

Ще живея. Пък колкото – толкова!

 

Ще си повярвам, че имам време за всичко.

Ще обичам дори враговете си.

В прозорците наоколо ще надничам,

И ще целувам по-често на мама ръцете!

 

Ще се впусна във тебе, живот!

С лудешки бяг във теб ще се впусна!

И от нежността ще направя брод.

По който все при теб ще се връщам!

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??