9.07.2021 г., 17:17 ч.

На Жоровия плаж 2 

  Поезия » Хумористична
293 0 8

 

Прочу се плажът ми дори

сред чуждите туристки.

При мен се редят от зори

дори и секси миски.

 

С Голямото ми реноме,

кой може да се мери?

Отлично Жоро ги... обслужва от сърце...

Конкуренцията трепери.

 

Е тук-там някой травестит

промъква се "погрешка"...

Но пращам ги при анадолския си конкурент,

при него... нема грешка...

 

А аз на всяка дама го подавам

(разбирай го, специалното ми отношение)

От незадоволеност ги спасявам

и свалям напрежение.

 

Масажите ми са с щастлив финал,

каквото и да значи туй...

Но вече новата клиентка съм фанал,

която устно... иска да ми го надуй*...

 

09.08.2020.

 

* - става въпрос за спасителния ми пояс, жълт, отпред с много сладко патенце :0))

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??