12.02.2017 г., 17:36 ч.  

Откровение 

  Поезия
472 1 0

Отново в разни мисли се зарових,
една-единствена сълза отроних.
Обвих се в нежно безразличие,
за непукист бих взела първо отличие.

 

Сърцето си в лед бих превърнала,
ако теб вчера не бях зърнала.
Огънят в мен ти разпали,
сила даде на всички пожари.

 

Тази любов вече ще ме изпепели,
нищо че дойде в отговор на всички мои мечти.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??