19.12.2012 г., 23:19 ч.

На Калоянчев 

  Поезия » Любовна
640 0 0

Отиде си, без да кажеш сбогом,
България потъна в печал
и киното с десетките ти роли,
които приживе беше изиграл.

 

И театърът сякаш опустя 
без теб и театралните пиеси,
смехът ни бързо отлетя
и питаме се, Калоянчев, къде си?

 

Сега сме тъжни, свели сме глави,
България потъна в скръб и в печал,
и киното с десетките ти роли,
които приживе беше изиграл!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??