На кого ме оставяш такава?!
Ожулена и ранена -
по твоите правила живяла,
по твое искане променена...
На кого ме оставяш такава?!
Белязана с хиляди рани,
сълзите си бърша в ръкава
между виковете и многото драми...
На кого ме оставяш такава?!
Вече мога само теб да обичам -
негодна за други оставам...
примирих се, че ти си ми всичко!
© Таня Момчева Всички права запазени
Много истински и хубав стих! Докосна ме!