10.01.2009 г., 20:56 ч.

На кого му пука? 

  Поезия » Друга
801 0 3

На кого му пука?


Неописуем ад,
навред се носят писъци на диваци,
ежедневна доза простотия и хаос,
оставят ме без сили, изцеждат ми живеца,
превръщат деня ми в истински кошмар!

На кого му пука
за мнението на тихичкото,
глупаво момиче, което
вечно си мълчи и скришом
нощем плаче!

На кого му пука за нейното
сърце, разбито на хиляди
парченца миниатюрни,
на кого му пука за нейните
надежди и мечти, останали
в забвение, обвити в болка и тъга.

Ще ми се да кажа, че на мен ми пука,
но нима достатъчно това ще бъде,
нима ще изтрие болката, скръбта,
загнездили се нявга в нейната душа!

© Felis Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Натъжава, но като че ли в живота тъгата е най-истинското нещо. Поздравления
  • А още по-тъжен е човекът за когото е написано
  • Е трябва лии пък на някой да му пука?
    Или може би лирическата живее за хоркото мнение?
    Тъжен стих.
Предложения
: ??:??