23.08.2006 г., 12:48 ч.

НА КРЪСТОПЪТ... 

  Поезия
609 0 14
Предесенно. По поляните
събират се жерави.
Като вагони строени...
Ятата.
Чакат оцелелите.
Последен е днеска
водача.
Болят го сълзите.
Крилата прекършени...
Изгуби на децата следите.
А майка им...я отвлече водата.
И приятелите са някъде...
Не всички са живи.
Трагедия.
Дали да остане... Мъчи го тръгване.
Горят го спомени,
накацали горе по жиците.

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??