4.03.2010 г., 13:38 ч.

На кръстопът 

  Поезия » Философска
595 0 0

Пътища, преплитащи човешките ни мисли,

с неясен старт и с още по-загадъчен финал.

Обгръщат те и пленяват мислите в сълзи,

заробват те и карат сърчицето ти през крясък да мълчи...


Пътища, преплетени в началото и в края,

объркват те и смисъла накрая.

Завличат те в злокобния си страх,

пропуснал щастието между тях...

 

 

 

© Илиана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??