11.10.2006 г., 16:20 ч.

На къде 

  Поезия
800 0 2
На къде?
Сега, утре и след това...
Накъде?
По-нататък...
Нали ми каза,
че пътя на болката
ще бъде кратък.
Накъде?
В туй бурно - от хорска омраза - море?
Накъде?
Не може ли някой до тук да го спре?
Накъде?
Да търся началото във всеки слаган край!

© Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??