Oct 11, 2006, 4:20 PM

На къде 

  Poetry
806 0 2
На къде?
Сега, утре и след това...
Накъде?
По-нататък...
Нали ми каза,
че пътя на болката
ще бъде кратък.
Накъде?
В туй бурно - от хорска омраза - море?
Накъде?
Не може ли някой до тук да го спре?
Накъде?
Да търся началото във всеки слаган край!

© Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??