14.01.2007 г., 5:40 ч.

на къде 

  Поезия
803 0 5
Щастието си загубих
и не знам накъде.
Любовта ми угасна -
няма и искрица от нея,
само пепел, която се разпиля.

Душата ми отлетя,
там, някъде, сигурно ще е по-щастлива.
На къде отивам... как да спра.
Като слепец се лутам
и търся светлина.

© Бени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??