14 янв. 2007 г., 05:40

на къде 

  Поэзия
790 0 5
Щастието си загубих
и не знам накъде.
Любовта ми угасна -
няма и искрица от нея,
само пепел, която се разпиля.

Душата ми отлетя,
там, някъде, сигурно ще е по-щастлива.
На къде отивам... как да спра.
Като слепец се лутам
и търся светлина.

© Бени Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??