27.04.2019 г., 1:56 ч.

На къде? 

  Поезия » Свободен стих
450 0 0


Накъде така, дори без чантичка в ръка?
Къде отидохте сега, защо оставихте ни тук, така?
Плачем ний и молим се, скърбим.
В съня си искам да ви срещна и нещо мъничко да ви прошепна, нещо малко но значимо, едно "Обичам те" неповторимо. 
Колко тиха бе сега нощта, сякъш и тя потънала в тъга.

 

                                                                                        Р.Д

© Радосвета Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??