19.02.2023 г., 7:24 ч.

На Левски 

  Поезия
205 0 0

Цветя за теб дойдох да сложа,

а иска ми се да крещя,

да викам и да срежа с ножа,

въжето дето удържа.

 

Поклон за жертвата огромна,

поклон пред подвига велик,

страната ни мъничка скромна,

помни своя мъченик.

 

Във нас живееш от детинство,

със нас израстваш и твориш,

присъстваш в всяко домакинство,

и в бъдещето с нас вървиш.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??