Аз съм господарят твой!
Още ти не си разбрала,
че без сълзи и без бой
скоро ще си се предала.
Мислиш си, че си свободна,
но, повярвай ми дълбоко-
в твоята душа ще бодна,
не ме гледай отвисоко.
Знам, изпитваш подозрение
и нехаеш ти за мен.
Чета в очите ти презрение,
но ще дойде този ден
в който ще си ми в нозете,
ще си като пластилин,
в очи ще гледаш ме и двете
като единствен кучи син.
Така, че, я ми се отдай,
недей вървя против съдбата.
Послушаш ли ме , мила, знай-
за мен ще бъдеш ти "Жената"!
© Георги Янков Всички права запазени