18.06.2009 г., 15:14 ч.

На любов беден 

  Поезия
462 0 1

Без   най-силната   обич   към   сестра   ми

ще   съм   без   усещания.

Без    татковата   помощ

със   свободния    ми   избор

ще   ми   е   особено    тъжно.

Без   закрилянето   от   мама

с   вечния    й    живот

няма    да   съм    различен.

Без   емоциите   вълнуващи

с    хубавите   ми   очаквания

няма   да   съм   интересен.

Без   интимностите   ми   въображаеми

с   романтичната   ми   нежност

няма   да   съм   чистота.

На   любов   ще   съм   беден,

ако   нямам   това

което   съм   написъл

в   стихотворението   си.

 

 

                                                                                                                                Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На любов ще си беден,

    ако нямаш това

    което си написал

    в стихотворението си. 6+
Предложения
: ??:??