Без най-силната обич към сестра ми
ще съм без усещания.
Без татковата помощ
със свободния ми избор
ще ми е особено тъжно.
Без закрилянето от мама
с вечния й живот
няма да съм различен.
Без емоциите вълнуващи
с хубавите ми очаквания
няма да съм интересен.
Без интимностите ми въображаеми
с романтичната ми нежност
няма да съм чистота.
На любов ще съм беден,
ако нямам това
което съм написъл
в стихотворението си.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Все права защищены
ако нямаш това
което си написал
в стихотворението си. 6+