3.04.2006 г., 17:32 ч.

НА М. (2) 

  Поезия
594 0 1


Мила и нежна
         
Аз те видях,
         
Рози в очите
         
Искрящи съзрях.
         
Ярки останаха
         
На мен в паметта.
         
А за това – благодаря!

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??