Apr 3, 2006, 5:32 PM

НА М. (2) 

  Poetry
569 0 1


Мила и нежна
         
Аз те видях,
         
Рози в очите
         
Искрящи съзрях.
         
Ярки останаха
         
На мен в паметта.
         
А за това – благодаря!

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??