15.06.2008 г., 15:12 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
594 0 3

На мама 

 

Когато слънцето изгрее на небето,

изгряваш и ти!

Когато луната засияе в небосвода,

засияваш и ти,

като разцъфтяла роза

в своята градина!

 

 

ОБИЧАМ ТЕ!!!

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??