24.08.2008 г., 8:25 ч.

На мама 

  Поезия
539 0 8


На мама
                  
"... И две звезди. Една от тях е мама."
                                                               Павлина Йосева



Поисках да ти дам надежда, мамо,
и сили да останеш... не успях...
Остана силна болка само...
Така болеше... да заплача не можах...

Безпомощност... вина... и тишина...
усещах, че сред тях изгубвам се...
И само споменът за твойта топлота,
помогна ми да върна себе си...

И жива в мен ще пазя топлината,
която щедро на всички раздаваше ти.
И чувствам – пак със нас си на земята,
макар в звездичка там високо да блестиш...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??