8.10.2009 г., 2:25 ч.

На Меланхолик 

  Поезия
845 0 13

Обичам те, но не идвай при мен.

В моя свят е ужасно студено.

И в деня ми, ужасно студен,

любовта ми боли непростена.

 

Обичам те, но не идвай при мен,

щом беззвездно небето е нощем.

Аз се плаша отново, че теб

ще раня - ти обичаш ме още.

 

Обичам те, но не идвай при мен.

В самотата боли ме от страх.

Питаш - щях ли да бъда до теб?

Да, Любов - в тишината си щях.

© Ирен Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??