30.08.2022 г., 13:50 ч.

На Миа-Михаела 

  Поезия » Любовна
178 0 0

Във погледа ти свеж влюби се

един вече бивш младеж на име Боби, 

за когото поезията е хоби.

Имение, кола, пари аз не притежавам, 

но по мое скромно мнение до края

на живота си ще те обичам аз и уважавам!

Не смятам дълго с думи аз да те задържам, 

Миа-Михаела,

просто знай, 

че място във сърцето ми си ти заела. 

Миа-Михаела,  тук на думите ще сложа край, 

мечтая си за тихо място с теб до мен, 

което ще наричам рай! 

© Борислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??