Мила, слънчице игриво,
прекраснице, за нас една,
порасна днес с една година
неусетно, на шега.
Вече си на шест – голяма,
талантлива и добра,
за мама бъдеща отмяна,
а на тате... гордостта.
Бъди за всички ни надежда,
щастието, що пламти
като огънчето в свещник
озарило с радост дни.
Криле разперила, опитай
да стигаш всеки връх висок,
не се предавай, а прелитай.
Всяка трудност е урок.
Усмивката си не забравяй,
защото божи дар е тя
и нишката, която свързва
с добро човешките сърца.
Честит рожден ден на нашата прекрасна внучка, нашето щастие и най-голяма любов!
© Таня Мезева Всички права запазени