15 feb 2022, 11:55

На Мила 

  Poesía » Para niños
337 5 8

 

Мила, слънчице игриво,

прекраснице, за нас една,

порасна днес с една година

неусетно, на шега.

Вече си на шест – голяма,

талантлива и добра,

за мама бъдеща отмяна,

а на тате... гордостта.

Бъди за всички ни надежда,

щастието, що пламти

като огънчето в свещник

озарило с радост дни.

Криле разперила, опитай

да стигаш всеки връх висок,

не се предавай, а прелитай.

Всяка трудност е урок.

Усмивката си не забравяй,

защото божи дар е тя

и нишката, която свързва

с добро човешките сърца.

 

Честит рожден ден на нашата прекрасна внучка, нашето щастие и най-голяма любов!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??