20.09.2014 г., 9:40 ч.

На мислите в леглото ще полегна 

  Поезия » Любовна
321 0 0

На мислите в леглото ще полегна,

там тихо ще заспя и ще сънувам...

Как те докосвам, щом ръка протегна,

и нежно с устни твоите целувам...

А после, страстно сплетени телата,

ще полетят към онзи миг вълшебен...

Любов и скрити гласове в мъглата,

стенание от страст и вик последен...

На мислите в леглото ще полегна

и знам, че ти ме чакаш там, Любими...

С безкрайна обич аз ще те погледна...

и ще потъна бавно в очите сини...

Те всичко ще ми кажат без остатък 

за чувствата сегашни и предишни...

С целувка ще оставим отпечатък,

а думите... те просто са излишни...

На мислите в леглото пак заспивам,

преплетени от страст телата ни утихват.

Когато всеки път любов от теб отпивам,

в съня ми устните неволно се усмихват...

© Албена Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??