12.07.2018 г., 0:36 ч.  

На моето лошо момче 

  Поезия » Любовна
814 1 2

Любовта ми към теб  не свършва, не си отива.
Липсата ти безмилостно ме убива.
Не мога да дишам дори когато те няма,
а в сърцето ми зее дълбока яма.
Ти си най-красивото дяволско творение,
моята сила радост и вдъхновение.
Обичам и гнева и яростта ти когато се покажат,
и няма да спра дори и, че си лош да кажат.
Да лош си, безсрамно лош,
но в сънищата се промъкваш всяка нощ.
Злодей си,че всяка част от мен владееш,
с поглед ме омайваш както само ти умееш.
Дяволското в теб ме привлича неудържимо,
за него съм готова да сторя нещо непростимо.
И от душата си, ще се откажа аз,
за да бъда с теб един единствен час.
Хората казват, че сърцето ти е грубо,зло,
ала аз не бих го заменила с никое по-добро.
Дори и ангел да ми дадат да обичам,
ще откажа - на моето лошо момче завинаги се вричам! 

 

© Мария Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??