1.07.2012 г., 16:43 ч.

На море 

  Поезия
451 0 1

На плажа аз сега

тичам по брега.

Слънцето пече, така ми е добре.

Нося очила и си пия бирата.

С бира и мезе,

така ми е добре.

Партито е на макс,

щом музиката е със нас.

Чайки, гларуси и вълни, 

и още много танци.

Яки хора и много пари, 

нека да не свършват скоро тези дни.

На морето сме сега, да, това е върха.

Чайки, гларуси и вълни, и много яки моменти.

 

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??