Jul 1, 2012, 4:43 PM

На море 

  Poetry
450 0 1

На плажа аз сега

тичам по брега.

Слънцето пече, така ми е добре.

Нося очила и си пия бирата.

С бира и мезе,

така ми е добре.

Партито е на макс,

щом музиката е със нас.

Чайки, гларуси и вълни, 

и още много танци.

Яки хора и много пари, 

нека да не свършват скоро тези дни.

На морето сме сега, да, това е върха.

Чайки, гларуси и вълни, и много яки моменти.

 

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??