29.06.2018 г., 22:48 ч.

На море 

  Поезия » Друга
539 0 2

 

Защо пък да се чудя.

Тръгва на море през юни.

Вместо плаж, чадър и бански,

ски, шейна и ръкавици.

 

Бански и без туй 

не ми приляга.

Виж анцунг с маратонки

гадже за чудо ставам.

 

Стик  да не забравя,

че освен селфи на плажа,

със спасителя,

друго не ми остава.

 

Що за чудо е това,

Коледа тази година

за трети път идва май.

Но по Коледа стават чудеса.

 

Вече съм готова, всичко е наред.

Тръгвам без много да му мисля.

Шапка, шал и ръкавици

и смело напред.

 

Всъщност и родопско одеало,

че скъп престоя ми става.

Вместо сладолед и бира,

май уиски ще има до старата камина.

 

Нищо, че слънце не пече,

отивам през юни на море.

Важно е да бъдем заедно

и да се чувстваме добре.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??