13.12.2018 г., 8:56 ч.

На моя любим XII Б 

  Поезия
214 0 0

    Чакате ли месец май да настъпи?

Училището на живота път да отстъпи...

    Готови ли сте да отворите новата страница?

Да захвърлите със замах ученическата раница...

 

Университетът сега за вас широко врати отваря,

А вратата на школото завинаги се затваря.

Там можеш да се върнеш единствено като учител,

На малките дечица като духовен просветител. 

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??